Nauti taideteoksista sähköisessä muodossa

20.07.2022

Moniammatillisen koronakriisin ratkaisuryhmän kulttuuri, taide ja viihde -tiimi avaa syyskuussa 2022 virtuaalisen taidenäytelyn. Taideteokset ovat MKR:n joukkoliikkeeseen kuuluvien taiteilijoiden tekemiä. Taideteokset ovat taiteen kaikilta osa-alueilta ja kaikki taidenäyttelyyn lähetetyt teokset ovat esillä. Taide ei kuole koskaan, joten teoksia voi edelleen lähettää ja siten taidegalleria täydentyy uusien teosten myötä.
Suuri kiitos kaikille teiteilijoille jotka ovat osallistuneet taidegallerian sisällön luomisprosessiin.


Taidegalleria on oma maailmansa

Korona-aika on kirpaissut vahvasti myös kulttuurialaa. Taidenäyttelyitä on peruttu, taiteen toteuttamispaikkoja suljettu ja erityisesti konsertteja peruttu. Taiteen tekeminen ei ole suinkaan kuitenkaan loppunut. Eri osa-aluiden taiteilijat ovat tehneet edelleen taidetta omalla tyylillään ja tahoillaan. Taiteen esittäminen vaan on ollut vähäisempää. Monelle taiteilijalle korona-aika on ollut raskasta sekä taloudellisesti että henkisesti. Nämäkin seikat saattavat tällä hetkellä näkyä taiteessa. Pandemia ajan kuvaus ja toimintatapojen kriittinenkin kyseenalaistaminen näkyvät myös ihan uudella tavalla taiteessa. 

"Monelle taiteilijalle korona-aika on ollut raskasta sekä taloudellisesti että henkisesti..."

Virtuaalinen taidenäyttely lähti työryhmän ideasta kerätä korona-aikana syntynyttä taidetta esille. MKR:n kulttuuri, taide ja viihde työryhmässä keskusteltiin keväällä miten voisimme saada esille pandemia-ajan taidetta. Tulimme siihen lopputulokseen että haluamme tehdä virtuaalisen taidenäyttelyn. Taidenäyttelyyn on mahdollista kaikkien halukkaiden saada omat teoksensa esille, riippumatta mitä taiteen alaa teos on. Tässä aivan uudenlaisessa konseptissa voidaan yhdistellä sekä kuvataidetta, videoita, musiikkia, runoja ja lähes mitä vaan. Teoksia pyydettiin toimittamaan työryhmälle ja nyt olemme saaneet ne esille  upeaan galleriaamme. Tutkikaa, ihailkaa ja kommentoikaa sähköpostiin mkrtiedostot@gmail.com Kiitos. (Mikko Suomi)

2022 MKR:n Kulttuuri, taide ja viihde työryhmä  | Kaikki oikeudet pidätetään.
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!