VIDEOT

TÄSSÄ HUONEESSA VOIT TUTUSTUA TAIDEGALLERIAN VIDEOTEOKSIIN.

 

GROUPE RACINE D AFRIQUE - tanssi ja musiikkiesitys 

Afrikkalais-suomalainen nyky- ja traditiota yhdistävä musiikki-tanssiryhmä Afrikan Juuret-companymme tuo banaanilehden viitoittamana viestiä uudesta elämän voimaan luottavasta elämästä. Emme tarvitse myrkkybisneksiä vaan elämän voimaa elvyttävää elämääLisätietoja 

Koronakriittinen kappale "Minä olen Salaliittoteoria" löytyy muusikko Mikko Suomen saman nimiseltä albumilta vuodelta 2022

 

Kaapolla on asiaa

Kaapo-kissa pohtii maailmanmenoa videosarjassa nimeltään "Kaapolla on asiaa" 

Jakso 1

Jakso 2

Jakso 3 

KAAPOLLA ON ASIAA 

Kaapo on oman elämänsä pääroolissa kuten meistä jokainen. Nautiskelee, tuumailee ja aprikoi. Ihmisten touhuja ihmettelee ja maailman menoa kummastelee. 

Nyt hän astuu parrasvaloihin ajatuksiansa tallentaa videoihin. Onhan se viihdykettä mukavaa ei aina jaksa loikoilla vaan. 

Kaapoa hellitään ja hoivataan ruokakin eteen kannetaan. Rapsutetaan, silitetään, harjataan, ja kun emännän huomiota kaivataan silloin mourutaan ja pusketaan. 

Kaapo tietää arvonsa sukujuurensa ovat kaukana. Kaukana täältä Suomesta rännästä ja loskasta. Hän kokee kotinsa palatsina eikä suinkaan vuokra-asuntona. Hyvin hän yrittää sopeutua ja kaikin puolin mukautua. 

Onhan se hyvä että emännällä on edes yksi seuralainen verraton. Ettei yksin tarvitse olla vaan on kollikissa jolla on emännän sydämessä oma kolo ja molemmilla turvallinen olo.

(c) Kaapo 7.10.21NÄYTÄ VÄHEMMÄN

Fleeting moment on Hannele Säteentien runoon sävelletty progressiivinen rock -kappale. Musiikin on säveltänyt ja esittää Mikko Suomi. Teksti kertoo suloisen makeasta teinirakkaudesta. Tutustu myös muihin Hannelen ja Mikon yhteistyöllä syntyneisiin kappaleisiin YouTube kanavalla.

2022 MKR:n Kulttuuri, taide ja viihde työryhmä  | Kaikki oikeudet pidätetään.
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!